به گزارش خبرنگار مهر، کتب سال استان لرستان در حوزه های مختلف ظهر امروز یکشنبه در ششمین جشنواره کتاب سال استان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، نویسندگان، ناشران و ... استان لرستان معرفی شدند.
در این مراسم کتب سال استان لرستان در ۱۲ بخش معرفی شدند که متاسفانه پنج بخش فاقد کتب منتخب اعلام شد.
ماشاء الله امان الهی بهاروند معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در گفتگو با خبرنگاران علت عدم معرفی کتب منتخب در پنج بخش را توجه ویژه هیئت داوران به کیفیت آثار ارسالی به دبیرخانه اعلام کرد.
وی ادامه داد: در این دوره برای انتخاب کتاب سال نگاه به سمت کیفیت بخشی به انتخاب ها سوق داده شده و برخی از کتب ارسالی به دبیرخانه همه معیارهای مورد نظر داوران را نداشته و امتیاز لازم را کسب نکردند.
بهاروند با اشاره به امتیاز ۵۰ تا ۱۰۰ برای انتخاب کتاب سال عنوان کرد: کتبی که موفق به جلب نظر هیئت داوران نشده اند حائز امتیاز زیر ۵۰ بوده اند.
بنابر این گزارش در این مراسم در حوزه علوم دینی، قرآنی و مذهبی هیئت داوران به اتفاق آرا کتاب "زلال اندیشه" اثر سلطان علی قادری را به عنوان کتاب سال و همچنین با توجه به تلاش های موفق حجت الاسلام رمضان تیموری در زمینه تبلیغ فرهنگ تشیع کتاب "پرسشگران جوان" را در خور تقدیر شناختند.
همچنین در حوزه علوم خاص و کاربردی هیئت داوران به اتفاق آرا کتاب "همسان سازی ژن" ترجمه فرهاد نظریان و همکاران را به عنوان کتاب سال و همچنین کتاب "اثرات بیولوژیکی امواج" اثر رضا سپهوند را در خور تقدیر اعلام کردند.
در حوزه علوم اجتماعی و فرهنگی هیئت داوران به اتفاق آرا "افسانه ها و باورداشتهای غرب ایران" اثر علیمردان عسگری عالم را به عنوان کتاب سال و همچنین "مجموعه مقالات درباره لرستان و ایران" اثر سکندر امان الهی بهاروند و ترجمه پیمان امام الهی بهاروند را در خور تقدیر اعلام کرد.
همچنین در حوزه ادبیات هیئت داوران به اتفاق آرا کتاب " آواز سیرن ها" اثر فرشاد حجتی را به عنوان کتاب سال و به دلیل تلاش هنرمندانه رضا حسنوند در مجموعه شعر "گلاره" و خاطره خاتون جلدانی در مجموعه شعر "دل ترچک" دو اثر مذکور را در خور تقدیر دانست.
در حوزه تاریخ هیئت داوران به اتفاق آرا کتاب "علما در روشنایی تاریخ" اثر سید محمد سیف زاده را به عنوان کتاب سال و کتاب "کلماکره" اثر حسین بیرانوندی را در خور تقدیر معرفی کرد.
بنا بر این گزارش، در حوزه کلیات فرهنگ و دایره المعارف هیئت داوران به اتفاق آرا " ناموران علمی و فرهنگی استان لرستان" اثر علیداد برزویی را به عنوان کتاب سال و همچنین کتاب "فرهنگ اصطلاحات فقهی" اثر محمد سوری خرم آبادی و کتاب " گذر عمر" اثر حمید عیدی را در خور تقدیر اعلام کرد.
در حوزه کودک و نوجوان هیئت داوران هیچ اثری را به عنوان کتاب سال معرفی نکرد و کتاب "دوربین خدا" اثر اسماعیل اله دادی را در خور تقدیر معرفی کرد.
همچنین در حوزه ورزش هیئت داوران به اتفاق آرا کتاب "چهل سال همگام با مطبوعات" اثر سید محمدرضا قیاسی را به عنوان کتاب سال و همچنین کتاب "تربیت بدنی در اوقات فراغت" اثر خسرو رضایی و همکاران را در خور تقدیر عنوان کرد.
بنا بر این گزارش، در حوزه فلسفه و حقوق هیئت داوران هیچ اثری را به عنوان کتاب سال معرفی نکرد و کتاب " قانون اطفال و نوجوانان" اثر سهراب مظفری نیا را شایسته تقدیر اعلام کرد.
در حوزه دفاع مقدس و ادبیات پایداری نیز هیئت داوران هیچ اثری را به عنوان کتاب سال و شایسته تقدیر معرفی نکرد.
همچنین در حوزه هنر نیز هیئت داوران هیچ اثری را به عنوان کتاب سال معرفی نکرد و کتاب "شکل سازی با دست" اثر پروین مراحمی را در خور تقدیر معرفی کرد.
بنا بر این گزارش، همچنین در حوزه شعائر انقلاب اسلامی هیئت داوران هیچ اثری را به عنوان کتاب سال معرفی نکرد و کتاب "بیداری اسلامی" اثر امیر علی حیدر امیری را در خور تقدیر اعلام کرد.
عکس: بهزاد سلاح ورزی
نظر شما